بهترین عطر زنانه
نکاتی در رابطه با بو و استعمال از آن :
بو چهطور ساخته میشود؟
بو آمیزهای از روغنهایی اسانس , ترکیبات معطر و اثبات کننده و الکل میباشد. روغنهای اسانسی از صریق تقطیر گلها و گیاهان علفها بدست میآیند. در صورتیکه عصاره گیری از ططریق تقطیرمیسر نباشد به وسیله روغنهای دیدنی این عمل چهره میگیرد. مانند گل یاس . در عصاره گیری بوسیله روغنهای دیدنی اصولا فعالیت استخراج و جداسازی روغن بدبو به وسیله الکل میباشد.
اشکال بو و خاصیت آن
همان گونه که درصد ترکیبات معطر کاهش یابد شدت و ارتفاع قدمت رایحه نیز کاهش مییابد.
ترکیبات بو به ترتیب تحت میباشد:
۱- عصاره بو: ۴۰-۳۰ درصد ترکیبات بو
۲- ۱۰-۲۰ درصد ترکیبات معطر((Eau de perfum))
۳- ۵- ۱۰ درصد ترکیبات معطر (( Eau toiletle))
۴- ۲-۳ درصد ترکیبات معطر((Eau de cologne))
ترکیبات آب و الکل تحت عنوان حلال مواد معطر بکار میرود. در کار گرمای تن سبب ساز میگردد تا حلال تختگاز تبخیر گردیده و رایحه بر روی پوست باقی بماند بتدریج طی یکسری ساعت تبخیرگردد.
۱- بو اول: عطرای که پس ازچند دقیقه از به کار گیری بو حس گردد. بو اول به عبارتی شم نخستین از بوی بو میباشد. به همین خیال در فروش رایحه تاثیر به سزایی داراست. بو اینمرحله جدید و تند میباشد ترکیباتی که دراین مرحله دخیل میباشند بوی تند میباشدو شدیدا گریز میباشدو با گاز تبخیر میگردد.
۲- عطر ثانویه: عطر ثانوی بو زمانیکه بو ابتدایی از در بین میرود آشکار میشود.
عطر ثانوی بدنه اصلی بو تشکیل میدهد و تحت عنوان ملایم کننده بوی تند اول به عمل میرود و این مرحله چیزی حدود ۱۰ دقیقه تا ۱ ساعت پس از به کارگیری بو حس میشود.
۳- بو آخرین: رایح رایحه را هنگامیکه عطر نخستین و ثانوی از فی مابین میرود دربرگیرنده میشود.
ترکیبات این تیم معمولا اثبات کننده میباشند. بو این مرحله پیشین از ۳۰ دقیقه بعداز استفاده بو شم نخواهد شد.
عطرها از چه چیزهایی صحیح میشوندگیاهان تحت عنوان مرجع اصلی ایجاد روغنهای اساسی و ترکیبات معطر به شمار میایند گیاهان این ترکیبات را به خیال و خاطر محافضت از حیوانها گیاه خور و همچین جذب حشرهها گرده افشان تولیدمینمایند.
۱- گلها : وسیع ترین مرجع مواد معطر هستند که دربرگیرنده گلهای سرخ و مریم و میخک و یاس و ابریشم میباشند.
۲- برگها: برگهای نعناع هندی و بنفشه و رزماری و مرکبات و گوجه خارجی
۳- ریشه و ساقههای زیرزمینی : ریشه درخت جوز و زنجیل.
۴- دانهها: دانههای گشنیز و زیره و کاکائو و هل و بادیان
۵- میوهها : تمشک و توت خارجی و سیب و مرکبات و وانیل و فلفل شیرین
۶- روغن چوب: چوب درختان سرو و عرعر و کاج و صنوبر
۷- پوست درختان: درخت نعناع
۸- صمغ: صمغ بوته کندر و درخت گل حنا و کاج و صنوبر
منابع حیوانی
۱- مشک : از انبان آهوی آسیایی گرفته میگردد.
۲- کاستوریوم : از انبان سگ آبیرنگ آمریکای شمالی به دست میاید.
۳- عنبر سائل : ماده چربی ماندی که از نهنگ عنبر صحیح میفایده.
۴- عسل: از کندوی عسل به دست میاید.
منابع تصنعی