به هر نانوذرهای که دارنده یک پوسته و یک خلأ جهت قرار دادن مواد متبوع در باطن آن باشد نانوکپسول گفته میشود. نانوکپسول ها میتوانند در قرار دادن مایعات در محیطهای نانومتری، بسته بندی نانوذرات، دوری از تماس مخلوطهای فعال شیمیایی با بافت های داخلی تن، تولید حفظ محیطی و سازش با مواد دیگر و سهل کردن عمل با نانو مواد کاربرد داشته باشند. گونههای گوناگونی از نانوکپسولها وجود داراهستند که پر اسم و رسم ترین آنها نانوکپسولهای امولسیونی و نانوکپسول های پلیمری میباشند. نانوکپسول های امولسیونی از مولکولهای سورفکتانت، مانند فسفولیپیدها که از یک طرف آب دوست و از طرف دیگر آبگریز میباشند، تشکیل میشوند. برای تولید نانوکپسول های پلیمری از پلیمرها به کار گیری میشود. روند اصلی ایجاد این نانوکپسولها پلیمریزاسیون امولسیونی میباشد. نانوکپسولهای پلیمری، برخلاف نانوکپسولهای امولسیونی، با پیوندهای کووالانسی قدرتمندی به یکدیگر می چسبند و از استحکام خاصی برخوردارند. نانوکپسولها به باعث گستردگی کاربردهایشان توسعه و گسترش متعددی پیدا کرده اند. از نانوکپسول های امولسیونی میقدرت به طور گسترده در صنعتهای آرایشی، دارورسانی، و برای رهایش در دست گرفتن گردیده و تاخیری بو، ادکلن، و آفت کشها استفاده نمود.
تولید رایحه توسط نانو کپسول
انگیزه
انگیزه
علم آموزاناز این پژوهش ایجاد رایحه توسط نانو کپسول بود.
طریق
پژوهش حاضر از نگاه انگیزه کاربردی و از نگاه طریق از گونه پژوهشهای آزمایشی بود. در پژوهش حاضر نخست 50 سی سی محلول گلاب خالص در دی کلرو متان تهیه و تنظیم شد. بعد 5/12 سی سی Span باطن این محلول به وسیله همورژنایزر با به دور 13000 به طور امولسیون گردیده در آمد کهاین امولسیون آب در روغن میباشد. بعد امولسیون نخستین به آرامیدر 100 سی سی محلول (پی او ای) با غظلتهای معین و در دورهای گوناگون همزن مغناطیسی بیشتر گردیده که در غایت یک امولسیون ثانویه که دارنده ساختار آب در روغن در آب میباشد، تهیه و تنظیم شد.
علم آموزاندر مرحله آن گاه PVA را به آن افزودند. آنگاه محلول آخرین به بازه 2 ساعت در دمای 42 مرتبه سانتی گراد (دمای جوش دی کلرمتان) حرارت داده شد تا قطرات گلاب ته نشین شود و کپسولها به دست آیند.
مهارتهای کسب گردیده
1. شناخت با روش انجام عمل گروهی
2. شناخت با طرق کاوش در وب
3. شناخت با طریق انجام پژوهش و تایپ کردن نوشتهیعلمی
4. شناخت با شیوه ارائه گزارش تلاش
5. شناخت با طریق ایده یابی (توفان مغزی)
6. شناخت با مهارت کاربرد ابزار و وسایل موردنیاز
7. شناخت با پروپوزال نویسی
8. شناخت با طرز انجام آزمایشقاله میتوانید دستکاری فرمائید، برای به کارگیری اضافه لطفا به بخش افزایش مراجعه کنید.